Jury

Jury 2018

Her kan du se en oversigt over dette års jury. Alle nøje udvalgt, med hver deres speciale inden for alt i musical- og teaterverdenen.

CHRISTOFFER BRODERSEN

Christoffer er uddannet ved det danske musicalakademi i Fredericia, og ved præcis hvad han skal kigge efter, på scenerne! Du har nok set ham på en del scener i Danmark, blandt andet i American Idiot eller We Will Rock You, hvor han var anmelderrost hovedrolleindehaver

BETTY GLOSTED

Betty er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har spillet roller som Maria i West Side Story, og har blandt andet spillet titelrollen i Annie Get Your Gun og Eliza i My Fair Lady. �

 

Senest har man kunnet se hende på Odense Teater i Catch me if you can - og det var fantastisk!

JIM LYNGVILD

Jim Lyngvild er dansk designer, forfatter og modekommentator, og er uddannet designer gennem Fashion Design Akademiet.

Han er særligt kompetent til at være en del af MA-juryen, da kostumer, hår og make-up også spiller ind i juryens overvejelser. Her har Jim et fantastisk godt øje! Det er nu andet år, at Jim sidder i jurygruppen - efter også at have været konferencier, til Musical Awards første show i 2017.

 

KIM ACE

Kim er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2007, og har medvirket i en god håndfuld produktioner siden da. Senest har han fået rollen som Tarzan i Fredericias produktion af musicalen af samme navn. Han har stået som koreograf på den prisbelønnede musical SEEBACH. Kim har yderligere medvirket i Shu-Bi-Dua – The Musical, Aladdin, Den Lille Havfrue, High School Musical og meget andet!

SARA GADBORG

Sara Gadborg har stået på scenen hele sit liv. I 2005 blev hun uddannet og har siden haft roller som Ursula i Den lille Havfrue, Killer Queen i We Will Rock You og miss Mona i byens bedste horehus.

 

Til foråret kan hun opleves som Oda Mae Brown i musicaludgaven af filmklassikeren Ghost.

 

Sara er yderst kompetent som jurymedlem i Musicalawards da hun, udover sit virke som musicalperformer, også både har skrevet manuskripter, været kostumier, sminkør og scenograf på diverse forestillinger.