Jury

Jury 2019

Her kan du se en oversigt over dette års jury. Alle nøje udvalgt, med hver deres speciale inden for alt i musical- og teaterverdenen. Vi bestræber os på, hvert år at have jurymedlemmer der er specialiseret i særligt drama, sang, dans og kostume/scenografi.

STIG ROSSEN

Stig var med det første år, da Musical Awards så dagens lys. Han glæder sig enormt meget til at se, hvad de fynske scener endnu engang har at byde på, selvom han stadig er blæst bagud af begejstring over sidste gang.

THOMAS MØRK

Thomas Mørk er dansk skuespiller, der er uddannet fra Statens Teaterskole i 1987. Den alsidige skuespiller har både optrådt på Det kongelige Teater, i en række revyer som Odense Sommerrevy og Nykøbing F. Revyen, og har bl.a. været medvært i forbindelse med overrækkelsen af Årets Reumert 2006.

SARA GADBORG

Sara Gadborg er yderst kompetent som jurymedlem i Musicalawards da hun, udover sit virke som musicalperformer, også både har skrevet manuskripter, været kostumier, sminkør og scenograf på diverse forestillinger. 🤹‍♀️

Sara har haft roller som Ursula i Den lille Havfrue, Killer Queen i We Will Rock You og miss Mona i byens bedste horehus. I marts og april kunne hun opleves som Oda Mae Brown i musicaludgaven af filmklassikeren Ghost. Hun har netop vundet en pris for denne rolle gennem CPH Culture.

I efteråret står hun på scenen i Pejseshowet, i November på Odeon og traditionen tro, spiller hun juleforstillingen på Teater 95 B; Knas Med Kronjuvelerne.
I sommeren 2020 slår hun sine folder på Rottefælden i Svendborg.

MICHAEL NØHR

Michael Nøhr er uddannet ved det Kongelige Teater som herreskrædder i 2003. Siden har har arbejdet indenfor for mange genrer indenfor teatret, lige fra Operaer over skuespil til revyer og musicals. Af musicals kan bla. nævnes, West Side Story, Cabaret, Den Lille havfrue, etc, og nu som fast kostumier på Cirkusrevyen efter at have lavet andre revyer i det meste af Danmark.

Michael begyndte sin karriere i Vestjylland, men bor i dag i Kbh. Senest kan han skrive foresdragsholder på Cvet. Sideløbende med teatret, laver han historisk korrekte kostumer til museer.

Hans brede felt af arbejdsopgaver giver ham et godt "øje" for hvad der virker for at få historien fortalt i en forestilling!

PATRICIA TJØRNELUND

Patricia er danser og musicalperformer, og har blandt andet medvirket i Hairspray i Tivoli og Dirty Dancing.
Hun mestrer mange dansestilarter blandt andet ballet, hiphop og ballroom. Den alsidige danser har blandt andet danset til DMA, hvor hun har svinget hofterne for Christopher, Lukas Graham og Burhan G.


I 2015 fik hun sin debut som danser i ”Vild med dans”, hvor hun dansede med skuespilleren Sami Darr.

Vi ser Patricia som et yderst kompetent jurymedlem, og hun ved lige præcis, hvad hun skal kigge efter, når det flotte koreografier bliver udført på scenen